Vita Converse (Chucks) All Star

converse vita billigast # PRISJÄMFÖRELSE AV KLASSISKA CONVERSE, VITA (HÖGA)
Här jämför vi priser på Vita Converse Chuck Taylor All Star Hög Modell från svenska e-butiker på nätet. Du hittar alltid det billigaste alternativet högst upp i listan.

OBS! GLÖM INTE RABATTKODERNA!
Just nu kan jag i samarbete med Spartoo erbjuda exklusiva rabattkoder till mina besökare. Du hittar dessa här nedanför. Ett tips är att gå ihop flera stycken och beställa samtidigt. För att använda koderna: klicka på ”gå till butik” här nedanför och ange koden i kassan när du beställer.

Aktuella rabattkoder för Spartoo, giltiga tom 20140630:

  • NCOSE5 ger 5% rabatt vid köp över 500 kr
  • SPTJUNE1 ger 10% rabatt vid köp över 700 kr
  • SPTJUNE15 ger 15% rabatt vid köp över 900 kr
  • SPTJUNE2 ger 20% rabatt vid köp över 1300 kr

642 kr Gratis frakt + fri Retur! BILLIGAST
650 kr Fri Leverans Läs mer
695 kr Fraktfritt över 400 kr Läs mer
footway-logo 699 kr Fri Frakt & Retur Läs mer
699 kr Fri frakt under kampanj/säsong Läs mer
699 kr Fri Frakt & Retur Läs mer

Nummer 2 i min samling…

Ett par vita Converse skor av det klassiska snittet, vilket är detsamma som ett par Converse Chuck Taylor All Star, var det andra par converse skor jag någonsin inhandlade (de första var, som jag skrivit tidigare, ett par beige Converse, också detta ett par Chucks).

Idag är det inga problem att beställa vita converse eller alla andra färger och former av denna fantastiska sko på nätet. Men back in the days, när jag inhandlade min första skor online, fanns det ingen bredd på internethandelm att tala om. Då var ”nätet” fortfarande i sin linda, och att ta fram kreditkortet framför datorn var något som bara det allra mest våghalsade av skoköpare sysslade med.

vita converse finns i många olika alternativ

Men ska jag köpa ett par vita converse idag så har jag följaktligen många alternativ (kanske lite för många, efter man liksom känner för att köpa ALLA).

Dels materialet: det finns detta slags converse i klassisk canvas (som gäller i jämförelsen här ovanför), men också i skinn. De mest klassiska är förstås All Star Canvis Hi – alltså höga vita converse. Snörning framtill, den kännetecknande gummibeklädda tån, räfflade gummisula och insidan i mjuk textil.

Jag använder ofta uttrycket ”klassiker” om converseskorna på den här hemsidan. Det är säkert lite tjatigt.

Men faktum är att ett par converse i vitt är mer än klassiska. De är snarare själva kvintessensen av ett par sneakers, själva syftet med att bära en sko som del av en livsstil.

De är originalet med stort O. Basta!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes