Vagabond skor

Varumärket Vagabond representerar allt som är bra och vackert med svensk design. Kvalité, stil och elegans i en skön legering tillsammans med priser som alla har råd med.

En kombination som gjort Vagabond till ett av nordens mest uppskattade varumärken. Och jag vet inte hur du resonerar. Men personligen så gillar jag att köpa skor som håller länge. Skor som jag vet klarar av ”svenska förhållanden”. Både vad gäller väderlek och terräng. Och det gör vagabond skor.

Samtidigt som man kan forcera terrängen av snö, slask, regn, väder och vind med stil och värdighet. Det är inte för inte som Vagabond heter vad de heter.

Vagabond betyder nämligen ungefär ”kringvandrare” vilket är ett namn som förpliktigar och leder tankarna till skor som håller, skor som är gjorde för att röra sig i.

Eller för att uttrycka det som en reklambyrå från 90-talet:

”vagabond-skor, den stilfulla vardagssskon som håller länge.”

KÖPA PÅ NÄTET
Det finns ett par riktigt bra alternativ för dig som tänker köpa vagabond på nätet. Fick vi bara välja en butik, så blev det utan tvekan Brandos. Varför? Det är inte så svårt att motivera. Här har du vagabond-skor på nätet i ett gigantiska sortiment (över 300 modeller!), till bra priser och snabb frakt. Det finns så vitt vi har erfarit ingen annan som kan konkurrera med detta utbud, vare sig på nätet eller i en vanlig butik på gatan. Och samma gäller för priserna.

3 Fakta – skor med svenskitalienskt påbrå

vagabond skor

  • Vagabond grundades på 1960-talet i Sverige men huvudsätet för produktionen låg fram till 1994 i Italien.
  • Idag har Vagabond sin bas på svenska västkusten, närmare bestämt i Varberg. Det är också här som som idéer, design och prototyper för alla vagabondskor föds och får liv.
  • Idag är Vagabond-skor marknadsledande i Norden för segmentet modeskor. Som varumärke förknippas Vagabond med hög kvalitet och klassiskt mode.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes