Uppdrag: hitta en snygg converseväska

# Tips på 3 e-butiker med grymt utbud av snygga Converse-väskor
Det kan väl inte finnas en människa i världen som inte vill ha en Converse-väska? Personligen så har jag samlat på mig ett tiotal genom åren, bland annat en mörkblå i skinn som jag inhandlade i London för dryga fem år sen. Sen dess har det blivit flera stycken, både mindre varianter såsom stora axelväskor.

Följaktligen har jag i vanlig ordning surfat runt nätet, jämfört priser och modeller, nu kommit fram till en svar på frågan var köper jag en converse väska (eller flera) till bäst priser?. Här följer en vägledning och lite info om de två bästa e-butikerna och deras utbud av converseväskor.

  • 1. Maffigt utbud av väskor & RIKTIGT bra priser på Spartoo + exklusiv rabattkod

Spartoo har ett BETYDLIGT större sortiment av converse-väskor jämfört med Nellys.

Tror att jag räknade till cirka 30 olika modeller. Här hittar du förutom axelväskor också handbags och vanliga ryggsäckar, samt några riktigt fina retro-modeller.

En personlig favvis är snygga CT POCHETTE Svart för (just nu) 256 kr. Om inte det är ett fynd så är inget det. Som vanligt är det bra priser på Spartoo och det tillkommer inga fraktkostnader.


Aktuella rabattkoder för Spartoo, giltiga tom 20140630:

  • NCOSE5 ger 5% rabatt vid köp över 500 kr
  • SPTJUNE1 ger 10% rabatt vid köp över 700 kr
  • SPTJUNE15 ger 15% rabatt vid köp över 900 kr
  • SPTJUNE2 ger 20% rabatt vid köp över 1300 kr

  • 2. Nelly.com =
    Klassiska axelmodeller i svart & vitt


Yep, Nelly.com har ett litet men relevant utbud av axelväskor från Converse. Och jag vet inte hur du känner, men jag tycker att dessa är så sjukt snygga att jag mest vill adoptera allihop. Klassisk retrokänsla med stil och finess.

Min favorit converse-väska bland dessa är just idag den vita Flap Bagen (se bilden bredvid). Denna axelväskan har två fack, varav ett av dem är speciellt avsett för laptop (eller surfplatta.) Äntligen kan man alltså kånka runt på surfisen och bara vara d_vligt snygg.

  • # 3. Heppo = Fler axelmodeller i sköna färger


Nä, det är inte tal om något vidare brett sortiment. Faktum är att just när jag skriver det här så finns det bara tre väskor i hela härliga Heppo av märket Converse.

Å andra sidan är det snygga ting allesammans. Den gröna retroprunkande Fortuna Bagen för 499 kr känns bara så sköööönt toppluvigt 70-tal att man blir glad i hela själen.

Tyvärr verkar det som att sortimentet av dessa väskor just nu är slut. Men kolla in ovanstående sidor så länge!

PS! Heppo har lagt ner sin verksamhet och hänvisar numera till Footway.se som du kan läsa mer om här. DS!

Följer den estetisk linjen för Converse
Rent estetisk så följer converse -väskorna konceptet riktigt bra enligt min mening. De känns originella, stilfulla och iögonfallande på samma gång, samtidigt som de inte är för skrikiga eller pockande på uppmärksamhet. Mycket hellre än en dull Fred Perry väska av liknande snitt, som verkar vara så oerhört rätt numera, men som är lika vanlig som Corn Flakes, så bär jag en converse väska av vilken modell som helst.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes