Stayhard.se

gatill
OBS! # Rabattkod på 100 kr till nya kunder
Använd rabattkoden WELCOME så får du 100 kr i rabatt om du handlar för minst 300 kr eller mer. (Och eftersom Converse skor i allmänhet kostar en bit över denna summa, är ju detta 100 spänn i ren rabatt!
tummeSå tycker kunderna – vad tycker du?
Har du shoppat skor eller någon annan produkt i sortimentet på Stayhard.se? Dina åsikter är viktiga för oss och andra konsumenter på nätet. Gradera din upplevelse av Heppo.se från 1-10 och rösta genom att klicka på ikonerna här nedanför. 1 står för lägsta betyget, och 10 för det högsta. Du kan även lämna dina åsikter i text på sidan kontakta oss. (Glöm inte att meddelade vilken e-butik ditt omdöme gäller.)

Aktuellt kundbetyg: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 röster, snitt: 4,00 av 5)

Loading...
jagSå tycker jag:
Stayhard.se har inte världens största utbud av converse-skor och andra produkter, men jag tycker ändå det är en e-butik som är värd att nämna i sammanhanget. Sortimentet är idag koncentrerat på klassiska converse All Star i canvas och skinn, såväl höga som låga modeller. Finns även en del rejälare converse-modeller, såsom kängor och boots med stoppning.

I övrigt tänker jag på Stayhard.se som en märkesbutik med bra priser, snabba leveranser och trygga villkor. Stayhard är exempelvis medlemmar i svenska ”Trygg e-handel”, vilket kortfattat innebär att butiken motsvarar högt ställda krav på kundvillkor. Själv har jag handlat både kläder, skor och solbrillor på Stayhard.se och det har aldrig varit några konstigheter. En bra butik med kläder, mode och skor på nätet helt enkelt.

infoFakta:
Hemsida: www.stayhard.se
Epost:info@stayhard.se
Telefon: 020-55 45 00
Info: Stayhard är Sveriges ledande nätbutik inom Amerikanska Street/Fashion-märken! Stayhard AB är ett ungt, snabbväxande och prisbelönt distanshandelsföretag inom modebranchen. Företaget startades hösten 2005 i Herrljunga och har som mål att bli en ledande aktör inom att förse kunder från hela Europa med det senaste trendiga modet från hela världen.
Stayhard
Utmärkt!
4 / 5 stars
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes