Snygga skor och höga klackar

Jag får då och då den relativt slentrianmässiga frågan: ”var någonstans köper man snygga skor på nätet”?. Jag det är förstås hela meningen med existensen av den här hemsidan, exempelvis, det vill säga att guida dig som letar efter converseskor eller andra skor på nätet till rätt sajt.

Emellertid är det alltid lika roligt när man gör sig nya bekantskaper, jag trodde liksom att jag hade avhandlat varenda e-shopp med märkesskor och snygga skor och varumärken därute i cyberrymen, och blev därför jätteglad när jag hittade sköna Have2have.se där man har gott om…ja, snygga skor. Speciellt gillar jag deras utbud av pump och vackra tingestar med höga klackar till riktigt bra priser. Kolla in vetja!

2 Responses to Snygga skor och höga klackar

 1. EbbaRöd november 30, 2011 at 10:44 e m #

  Jag ser att du har bilder på snygga convese med klackar lite överallt här på sidan…var köper man dom då=? Hittar inga

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Martina november 30, 2011 at 10:57 e m #

   Ja du, det var en bra fråga. Själv köpte jag ett par röda med klack sist jag var i London. Mina tips får bli att kika på brandos.se, nelly.com, junkyard.se eller på officiella converse-shoppen. Sorry, jag vet, inte så specifikt, men jag kommer inte på nåt bättre nu 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Powered by WordPress. Designed by WooThemes