Smartguy & Smartgirl

Smartguy

Smartguy Converse e-butik

gatill
tummeSå tycker kunderna – vad tycker du?
Har du handlat skor eller något annan produkt på Smartguy.se? Ditt omdöme är viktigt för oss och andra konsumenter. Gradera din upplevelse av Smartguy.se som helhet från 1-5 och rösta genom att klicka på stjärnikonerna här nedanför. 1 står för lägsta betyget, och 5 det högsta. Du kan även lämna dina åsikter i formuläret längst ner på den här sidan. (Skriv vilken av e-butikerna ditt omdöme gäller.)

Aktuellt kundbetyg: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 röster, snitt: 4,00 av 5)

Loading...
jagSå tycker jag:
Smartguy har ett riktigt bra sortiment av converse (som du hör på namnet är Smartguy en webbshopp för män). Här hittar du såväl ett brett utbud av converse skor (främst All Star Chuck Taylor i hög modell), såsom snygga converse-väskor som kläder och lite andra tillbehör.

Vad gäller priser på converse-skor ligger Smartguy bra till, med bra rabatter på flera av de bästsäljande produkter. Med gratis frakt, snabb leverans (har tagit mellan 1-5 dagar när jag har beställt att få hem ordern) och flera betalningsalternativ, så tycker jag att Smartguy är en e-butik värd att rekommendera.

Kan också nämna att Smartguy ingår i ett större helhetskoncept, där även Smartgirl, Smartkid och Smartguy sports ingår. Mina tankar om Smartgirl och converse hittar du lite längre ner på den här sidan.

Smartgirl

smartgirl converse

gatill
tummeSå tycker kunderna – vad tycker du?
Har du handlat skor eller något annat snyggt på Smartgirl.se? Då är vi intresserade av din åsikt! Betygsätt din upplevelse av Smartgirl.se som helhet från 1-5 . Rösta genom att klicka på stjärn-ikonerna här nedanför. 1 står för lägsta betyget, och 5 för det högsta. Du kan även lämna ditt omdöme skriftligen på längst ner i kommentarsfältet på den här sidan. (Glöm inte att meddelade vilken e-butik dina åsikter avser.)

Aktuellt kundbetyg: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 röster, snitt: 4,00 av 5)

Loading...
jagSå tycker jag:
Jag skulle i stort sett kunna kopiera texten om Smartguy här ovanför, för det är samma upplägg på Smartgirl vad gäller sortimentet av converse. Mycket höga modeller i klassisk Chuck Taylor All Star, men givetvis även flera modeller för tjejer. Exempelvis ett par höga Converse All Star stövlar i mockaskinn med tjock gummisula och kardborrknäppning, som jag inte hittat någon annanstans. Även träningsskor i Converse, T-shirt och träningsbyxor (knickers) finns just nu i sortimentet. Bra priser på allt, ungefär 10-15% under de flesta konkurrenter, samt fri frakt.
Smartgirl, Smartguy
Finemang!
4 / 5 stars
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes