Skor på nätet, e-butiker med billiga (prisvärda!) skor online

Att handla skor på nätet är idag en fråga om att välja. Det finns i princip hur många webbutiker som helst att botanisera ibland.

Och förstå mig rätt. Valfrihet är ofta av godo, men det kan också vara tidskrävande att behöva välja och veta hur man väljer ”rätt”.

Är det första gången du vill handla skor på nätet så kan det vara bra med ett par kvalificerade rekommendationer. Speciellt från konsumenter som älskar skor – och som gillar att leta efter fynd och billiga skor online (= prisvärda skor på nätet) flera gånger i månaden.

Gud ska veta att jag är en av dem.

Visserligen handlar den här sidan primärt om converse skor, men givetvis så köper jag också skor av andra varumärken.

Därför tänkte jag rekommendera ett par butiker som innehåller allt du behöver, med både kända och mindre kända varumärken. Först tänkte jag gå igenom några av mina kriterier för att handla skor på nätet och hur jag ställer mig till själva definitionen av billiga skor online. Efter mer än 10 års erfarenhet av shopping på nätet har jag lärt mig ett och annat.

# 3 kriterier att checka INNAN du tar fram kreditkortet

  • 1. Billiga skor ska vara detsamma som prisvärda skor. Billiga skor ska inte vara detsamma som skor av mindre bra kvalitet. Då är det inte billiga skor enligt min definition. Då är det SKRÄP!
  • 2. Bra support. Det ska inte ta 5-6 dagar innan man får svar på ett mejl från butiken online. Telefonsupport är ett stort plus. Det ska också vara enkelt att retunera skorna vid behov. Det är nämligen inte alltid som bilden på nätet överensstämmer med verkligheten.
  • 3. Schyssta villkor. Vissa som säljer skor på nätt marknadsför sig med billiga priser, som blir allt annat än billiga när fraktkostnaden är inräknad. Det ska också vara lätt att reklamera eller ångra köp.

6 E-butiker med bra sortiment av skor:

Mitt val just nu = Spartoo.se är ett mekka för skor online

Första gången jag surfade in på Spartoo.se fick jag nypa mig i armen. Jag trodde att jag dött och vaknat upp i skohimlen. Och än idag har jag svårt att med ord beskriva vad jag känner utan att bli pretantiös.

Jag vet. Det sprider sig lätt en dålig lukt av reklambyrå om mina superlativ. Men det kan å andra sidan göra detsamma.

För det här ÄR verkligen skobutikernas motsvarighet till Sangri-La på nätet. Och jag har ingen aning om hur de kan sälja etablerade varumärken så billigt. Men det gör man i alla fall.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes