Röda Converse (Chucks), All Star

# PRISJÄMFÖRELSE AV KLASSISKA RÖDA (HÖGA CHUCKS)
Röda converseHär jämför jag priser på Röda Converse Chuck Taylor All Star Hög Modell från svenska e-butiker på nätet. Du hittar alltid det billigaste alternativet högst upp i listan. Glöm inte att använda mina unika rabattkoder för lägsta pris.

OBS! ANVÄND RABATTKODERNA = Upp till 20% billigare!
Just nu kan jag i samarbete med Spartoo erbjuda exklusiva rabattkoder till mina besökare. Du hittar dessa här nedanför. För att använda koderna: klicka på ”gå till butik” här nedanför och ange koden i kassan när du beställer.

Aktuella rabattkoder för Spartoo, giltiga tom 20140630:

 • NCOSE5 ger 5% rabatt vid köp över 500 kr
 • SPTJUNE1 ger 10% rabatt vid köp över 700 kr
 • SPTJUNE15 ger 15% rabatt vid köp över 900 kr
 • SPTJUNE2 ger 20% rabatt vid köp över 1300 kr

596 kr Gratis frakt + fri Retur! BILLIGAST just nu!
695 kr Fraktfritt över 400 kr Läs mer om denna e-butik
650 kr Fri Leverans Läs mer om denna e-butik
699 kr Fri Frakt & Retur Läs mer om denna e-butik
footway-logo 699 kr Fri Frakt & Retur Läs mer om denna e-butik
699 kr Fri frakt under kampanj Läs mer om denna e-butik

Lite kuriosa och ett par kommenterar

Det finns något synnerligen passionerat och intressant över ett par röda converse, något som går långt utöver det där med att ”bara köpa en sko”. Jag har nämligen alldeles precis suttit i ett par timmar och surfat runt på nätet efter allt om röda converse. Och det finns en hel del ”udda” saker att nämna. Hittade exempelvis en blogg med titeln ”mina röda converse” där bloggaren mest går omkring och fotografera sina röda converse i olika miljöer.

Annorlunda och småkul idé som bloggerskan inte verkar ha orkat fullfölja (efter ett par veckor tar blogginläggen slut.)

Röda sneakers ger en bra kontrast!
En annan av mina spaningar går ut på att det verkar vara många modeintresserade som använder sina röda converse som ett slags ”kontrast” i sin outfit. Röd är ju en minst sagt iögonfallande färg, varför det blir extra coolt med ett par sådana converse till den vita klänningen eller ljusa byxorna.

Själv har jag ett par röda converse av klassiskt snitt, varken vinröda eller hallonröda, utan de ordinära röda. Inhandlade 2008 och har, som det brukar heta, sett bättre dagar. Det är alltså snart dags för mig att köpa ett par nya igen. Och ja, det blir sannolikt ett par klassiska höga All Star igen, även om jag på sistone blivit alltmer sugen även på Light-modellerna.

TIPS!
(Om du vill få koll på hur du hittar rätt converse på Spartoo, kan jag rekommendera att du slänger en koll på min instruktionsvideo om converse på Spartoo.)

One Response to Röda Converse (Chucks), All Star

 1. Pernilla september 3, 2012 at 5:53 e m #

  Hej hej vill bara säga tack för rabattkoden och tummen upp för en jäättefin sida – kanon med nån som bara handlar om Converse!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Powered by WordPress. Designed by WooThemes