Nelly.com

Nelly

gatill
tummeSå tycker kunderna – vad tycker du?
Har du shoppat converse-skor eller någon annat i produktsortimentet på Nelly.com? Då vill vi gärna veta vad du tycker! Gradera din upplevelse av Nelly.com från 1-5 och rösta genom att klicka på stjärnikonerna här nedanför. 1 står för lägsta betyget, och 5 för det högsta. Du kan även lämna dina åsikter i formuläret längst ner på sidan. Argumentera för dina åsikter och omdömen.

Aktuellt kundbetyg: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 röster, snitt: 4,29 av 5)

Loading...
jagSå tycker jag:
Utbudet av converse på Nelly.com är inte nätets största eller minsta, utan som vanligt har Nelly.com lyckats plocka ut några av de snyggaste godbitarna från Converse sortiment. Just nu är jag särskilt förtjust i läckra All Star Light Leather Hög modell (svart skinn), som är mer eteriska och feminina än ett par ”vanliga” All Star enligt min mening. Nelly.com har även singlat ut nätets läckraste converse-väskor som jag skulle kunna…ja, typ äta upp, för att de är så d-vla snygga. Men, du behöver inte ta mitt ord för det, gå dit och kolla själv.

För dig som inte känner till det sedan tidigare kan jag bara lite snabbt berätta att Nelly.com är en etablerad e-handelssajt (startade 2004) med fokus på mode & skönhet; i synnerhet för tjejer och killar i åldern 18 till 35 år. Nelly.com jobbar uteslutande med kända varumärken, och det finns idag över 400 olika märken i produktsortimentet. Jag är själv ingen känd statistik, men spontant så skulle jag vilka påstå att Nelly.com är en av Sveriges största e-butiker för kläder och mode.

infoFakta:
Hemsida: www.nelly.com
Epost: Kontaktformulär på hemsidan
Info: Nelly.com är idag Nordens ledande nätshop för märkesunderkläder, kläder, skor och badmode för tjejer och killar. Sortimentet innefattar kläder, skor, accessoarer samt beautyprodukter. Nelly.com har 10 miljoner besök varje månad.

Min videoguide – handla converse på Nelly.com, om sortering, storlekar etc

Jag får ständigt indikationer på att ”folk” tycker det är knepigt att hitta rätt bland alla skomodeller och storlekar och färger på e-butikerna. Här följer därför en kort videoguide för dig som tänker handla converse (eller någon annan sko) på Nelly.com.

Nelly.com
Lysande!
4 / 5 stars
Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes