Lila Converse

# Två prisvärda alternativ för dig som vill köpa Converse i lila färg

1. Converse All Star Light Hi, Lila 659 kr
Den här lila varianten av en converse All Star Light Hi (Hög) är en av mina absoluta favoriter av alla converse-skor. (Det säger jag ofta, men jag menar det varje gång.) Jämfört med klassiska All Star har den här plattare sula och mer ”feminin” och eterisk. Något som bara förhöjer känslan av den skönt, tjejigt lila nyansen. En converse som man lägger märke till – för alla det rätta anledningarna.

Finns att köpa på Smartgirl för 659 kr.

2. Converse All Star Original Lila Hög modell, 595 kr
På Turnside finns denna klassiska Converse All Star i ”orginal-lila”.

Personligen så är jag mer förtjust i All Star Light Hi-varianten, eftersom den är mer feminin, men denna är å andra sidan tidlös.

Men för 595 kr är det här rena fyndet om du frågar mig. OBS! Slutsålda här för tillfället!!

Lila converse är inte helt enkelt att hitta på nätet idag. Åtminstone inte i vuxenstorlek, och om du letar efter modell High, det vill säga höga converse i Lila färg.

Jag har nyligen letat igenom ett 20-tal olika skobutiker och modebutiker på nätet, och egentligen bara hittat två ok alternativ (sålunda de som jag listat här ovanför).

På de andra butikerna, där det funnits converse i lila nyans, har det varit så dåligt utbud av storlekar, att jag inte tycker det är värt ett omnämnande. (Givetvis kan man även köpa begagnade Lila converse, det dyker upp tillfällen på blocket och tradera då och då, men vem orkar vänta?)

Har du något bra tips på äkta lila converse i någon seriösa e-butik på nätet, så är det välkommen att tipsa mig så att jag kan berätta för andra.

Du kan även kolla vidare i följande butiker:

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes