Hitta rätt converseskor på Spartoo – min video

Har fått ett par frågor på epost om hur man kan ”sortera” och hitta rätt bland alla conversemodeller på Spartoo.

Personligen tycker jag det är väldigt enkelt, men jag förstår att det kan vara knepigt för personer med lite mindre datorvana. Därför har jag nu spelat in en video där jag visar hur man använder sorteringsfunktionen och hittar rätt modell (exempelvis hur man sorterar skorna och converseprodukter efter färg) Om du vill ha senaste rabattkoden/rabattkoderna så hittar du dessa på min sida om Spartoo.Videon finns att titta på här oxå!

3 Responses to Hitta rätt converseskor på Spartoo – min video

 1. eSSo april 29, 2012 at 3:47 e m #

  Kanoninitiativ!!! Tack!! /Malin gbg

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Prisjämförelse på röda Converse Chuck Taylor + rabattkod - september 3, 2012

  […] på hur du hittar rätt converse på Spartoo, kan jag rekommendera att du slänger en koll på min instruktionsvideo om converse på Spartoo.) Sprid […]

 2. Prisjämförelse på röda Converse Chuck Taylor + rabattkod - september 4, 2012

  […] TIPS! (Om du vill få koll på hur du hittar rätt converse på Spartoo, kan jag rekommendera att du slänger en koll på min instruktionsvideo om converse på Spartoo.) […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes