Gröna Converse

PRISJÄMFÖRELSE GRÖNA CONVERSE (HÖGA)

Gröna converse skorHär jämför vi priser på Gröna Converse Chuck Taylor All Star Hög Modell från seriösa e-butiker på nätet. Du hittar alltid det billigaste alternativet högst upp i listan. Du kan även klicka dig vidare titta på hela sortimentet av converse i respektive e-butik. Vad gäller gröna converse finns det även fler gröna nyanser än de vi listar här.

698 kr Fri Frakt & Retur
footway-logo 699 kr Fri Frakt & Retur Läs mer om denna e-butik
N/A Inga Gröna Converse FN Läs mer om denna e-butik
N/A Inga Gröna Converse FN Läs mer om denna e-butik
N/A Inga gröna Converse FN Läs mer om denna e-butik

Finns det flera gröna nyanser att välja mellan

De gröna converse jag jämfört priser på och letat efter på nätet är den ”olivgröna” varianten. Men det finns givetvis fler nyanser av grönt på converse-skor. En annan väldigt populär variant är den mer självlysande, grälla gröna conversen. Dock är den synnerligen sällsynt, åtminstone i e-butiker på nätet numera.

Sortimentet uppdateras ständigt och är du sugen på att leta vidare själv efter ett par gröna converse i annan nyans än olivgrön, så rekommenderar jag att du läser mer och klickar dig vidare till Converse-sortimentet här på Footway.se, Nelly.com eller Spartoo skobutik.

Mina kommentarer

Jag är liten kluven till den här nyansen, och det ska erkännas att jag aldrig själv ägt ett par gröna converse. Vare sig olivfärgade eller 80-talssjälvlysande.

Spontant så tycker jag bäst om de olivfärgade. Å andra sidan beror det såklart helt och hållet på tillfälle och vad man bär skorna till för slags outfit.

Har du några tips? Då får du gärna skicka dessa till mig!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes