Footway.se

footway

gatill
tummeSå tycker kunderna – vad tycker du?
Har du shoppat converseskor eller någon annat i sortimentet på Footway.se? Din åsikt är viktigt för oss och andra nätshoppare!

Gradera din upplevelse av Footway.se från 1-5 och rösta genom att klicka på stjärnikonerna här nedanför. 1 står för lägsta betyget, och 5 för det högsta. Du kan även lämna dina åsikter i formuläret längst ner på den här sidan. Skriv bara tydligt och argumentera för dina åsikter.

Aktuellt kundbetyg: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 röster, snitt: 3,83 av 5)

Loading...
jagSå tycker jag:
Till skillnad från flera av de andra e-butikerna med converse i sortimentet, är Footway.se en renodlad skobutik på nätet, varför deras sortiment av Converse tillhör de bättre. Ett digert utbud av höga och låga converse All star för både tjej, kille och barn, men också andra sneakers, boots och varianter av converse-skor.

Det som enligt min mening kännetecknar Footway är relevans: här finns ingen utfyllnad i sortimentet, utan bara det där snygga som man vill ha.

Som e-butik överträffar Footway de flesta vanliga förväntningar. De gånger jag beställt har de levererat snabbt och utan några konstiga avgifter eller pålägg. Är du av någon anledning inte nöjd med din vara erbjuds fri retur och man har även öppet köp i 180 dagar, vilket är marknadens absolut mest generösa ångerrätt. Frakten är fri.

Själva ebutiken är riktigt snygg och lättnavigerad och gör mig ALLTID extremt sugen på att handla. Prismässigt är Footway inte dyrast, inte billigast, utan någonstans mitt emellan. Under rea-säsongen kan man dock göra riktigt fynd här.

infoFakta:

Hemsida: www.footway.se
Epost: oss@footway.se
Info: Med ett stort utbud av skor, kängor, stövlar, högklackat, sneakers, sportskor, gummistövlar, tofflor och sandaler från över ett hundra kända varumärken för både män och kvinnor är Heppo också en av Sveriges största skobutiker.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes