Snälla – ta hit möjligheten att designa egna converse

Jag har tjötat om det här förr men jag önskar verkligen att det gick att göra sina egna design converse online, och få dem hemskickade, precis som det gör på converse.com. Jag vet inte hur många gånger jag har suttit nu och satt ihop egna kombinationer av färg, form och mönster – för att sen bara radera allt. Det är inte så kul. Så snälla, ta denna möjlighet hit, snälla converse!

Jag lovar att jag ska göra min plikt som konsument och beställa minst tio par, och jag tror att det finns många, många fler converse – nördar och fans därute som delar denna intention. Det är förvisso najs med design-converse som redan är färdiga, låt säga någon ur Converse Limited Edition, men tanken på att för skapa min egna, med egna tags och id:s på, ja, den är så mycket större. Eller ska jag behöva flytta till USA?

För övrigt är jag extremt sugen på att köpa ett par Converse Star Classic Wns Ox – men det lutar också ut något helt annat. Och det som är det fina med att shoppa skor på nätet är att jag fönstershoppa, eller fönstersurfa om man så vill, efter skor, 24/7, utan att något butiksbiträde hänger över min axel och pushar på att jag ska köpa nu. Jag kan ta det i mig egen takt och halva nöjet med skor på nätet är ju att få drömma, kolla, fundera, drömma lite till, fundera på passande kläder, helt i sin egen takt. Låter som en reklamklyscha, jag vet, men det är lika sant för det.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes