Converse till barn & baby – tips på e-butiker, priser & rabattkoder

Här listar jag mina tips på e-butiker med ett utbud av äkta converse för barn och baby. Har du några egna tips på bra butiker på nätet är du alltid välkommen att kontakta mig.

# 1. SPARTOO.se =
Barn Converse på Spartoo.seSupernajs priser och brett utbud av conversestorlekar till barn + mina exklusiva rabattkoder

Jag vågar faktiskt påstå, efter att ha surfat igenom och jämfört minst ett tiotal e-butiker, att Spartoo.se har bäst priser och bäst utbud för converse till barn. I skrivande stund kan man exempelvis få ett par supersnygga Converse Ox All Star för 279 kr (!)

  • Precis som för vuxna ligger priserna alltsomoftast mellan 10-40% under konkurrenternas.
  • OBS! Använd mina exklusiva RABATTKODER för ännu lägre pris. Du hittar aktuella koder här nedanför.


Aktuella rabattkoder för Spartoo, giltiga tom 20140630:

  • NCOSE5 ger 5% rabatt vid köp över 500 kr
  • SPTJUNE1 ger 10% rabatt vid köp över 700 kr
  • SPTJUNE15 ger 15% rabatt vid köp över 900 kr
  • SPTJUNE2 ger 20% rabatt vid köp över 1300 kr

Gå till Spartoos avdelning för barn-converse

# 2. Smartkid.se =
stort sortiment av converse för både barn + baby

På Smartkid.se har jag själv beställt ett par rosa All Star till min dotter och jag har bara gott att säga om den erfarenheten. Skorna gick loss på 360 kr (frakten var gratis!) och damp ner i min brevlåda 2 dagar efter min beställning.

I övrigt har Smartkid.se ett stort sortiment av converse-skor för både barn och baby till bra priser och schyssta villkor. (Kan exempelvis beställa på faktura mot 20 dagars kredit utan avgift.)

Gå till Smartkidz avdelning för barn-converse

Samma valmöjligheter som för vuxna

Idag finns det ett brett utbud av converseskor för barn på nätet. Mest populära bland converse-skor för barn är klassiska Chuck Taylor All Star baby och Converse One Star.

Hela poängen med Converse för barn är att det ska finnas (nästan) samma valmöjligheter för barn som för vuxna. Även bland storlekarna finns det gott om alternativ för både små och stora barn.

Som vi nämner här nedanför så finns det coola converseskor även för riktig små bebisar, annars ligger den vanliga storleksintervallet mellan 27-35.

Fler alternativ

Förutom de erbjudande du hittar på den här sidan så finns det flera andra bra E-butiker på nätet för converse för barn och converse baby.

Här följer några e-butiker som du kan botanisera vidare i om du mot förmodan inte hittar vad du ska på Spartoo eller Smartkidz.

TIPS! För dig med liten bebis är det givet att kolla in de små sockersöta och übercoola Converse First Star Crib Hi i Rosa Canvas – en miniconverse med syftet att ta extra väl hand om riktigt, riktigt små fossingar. Har vadderad innesula och hela den omisskännliga kvaliteten från converse med stötdämpning och slittålighet.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes