Converse och vinter

Ja, då är hösten definitivt här och det är bara en tidsfråga innan vintern lägrar sig över Sverige. Själv bor jag på västkusten, där det är minst sagt kallt och blåsigt, och det är ett klimat som verkligen kräver sina vinterskor. Jag tycker inte speciellt bra om vintern, för det är så mycket svårare att klä sig snyggt – och att strutta omkring i höga klackar och sköna, lätta converse skor, är förstås inte ett alternativ.

Men som tur är har converse flera snygga vinterdojjor med foder att välja på. Jag funderar starkt på att beställa All Star Leather Shearling, en klassisk Chuck Taylor-sko med skönt foder som är både snygg och varm. Jag har tidigare haft ett par liknande, kommer inte ihåg det exakta märket, men jag trivdes väldigt bra i dem. Dessutom är de relativt vattentäta, och funkar fint att bära även när det är riktigt slaskigt ute. Var beställa? Jag rekommenderar att du kollar in vår sida om skor på nätet eller att du navigerar till brandos direkt.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes