Converse Limited Edition

Var är egentligen ett par Converse Limited Edition för slags varumärke och del av skojätten?

För dig som inte är så duktig på engelska ska vi först reda ut vad Limited Edition står för.

Limited betyder att detta är converseskor i en synnerligen begränsad upplaga, skapade med utgångspunkt i något särskilt tema eller för något särskilt syfte. Och det finns precis lika många syften och teman som det finns..ja kulturella yttringar av något slag på jorden.

Senaste vi fick lägga vantarna på ett par Limited var vid senaste besökare i London. För en luttrad serietidningsnörd var nämligen ett par Converse Limited Edition med Batman – tema rena ramma drömskon. Du kan titta på den skon Ledordet för ett par Limited är sålunda alltid exklusivitet.

Hur exklusiva det enskilda paret converse sedan är beror helt och hållet på hur många exemplar som tillverkats i respektive upplaga.

Det finns alltså även gradskillnader inom en begränsad upplaga, och om vi inte är helt fel på det finns det converse skor som bara tillverkats i ett enda exemplar. (Kommer inte på några exempel just nu, men om du känner till en par superexklusive converse får du gärna tipsa….)

Ett par av de absolut coolaste skorna i den här genren måste vara dessa; ett par underbara skinande svarta converse skor signerade Lupe fiasco, förmodligen mest känd som scajtande rappare och sidekick i Touch the sky med Kanye West.

By the way: dessa converse är raka motsatsen till fiasko för alla som har ögon att se med. Näst dessa vill vi även omnämna de exklusiva converse-skorna signerade Metallica. Vet inte ens om dessa går att få ta på längre, men det går ju alltid att kolla in i butikerna online och erbjudande på Converse Limited Edition Online.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Converse New York i flera olika varianter - september 2, 2012

    […] ÄKTA converse skor. Och dessutom var det en hel del Converse Limited Edition på hyllorna, bland annat ett par Star Wars som jag nästan inhandlade för mina sista pengar (vad […]

  2. Design convere - köpa eller göra själv på nätet! - september 2, 2012

    […] köpa ett par design converse fick en helt annan innebörd än rollen som en synonym till ett par Converse Limited Edition för ett par år sen (tror det var under 2009), som converse.com i USA gjorde det möjligt att på […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes