Converse Beige

PRISJÄMFÖRELSE CONVERSE BEIGE (HÖGA)

converse i beige
Här jämför jag priser på Beige Converse Chuck Taylor All Star Hög Modell från seriösa e-butiker på nätet. Du hittar alltid det billigaste alternativet högst upp i listan. Tipsa gärna om fler butiker.

OBS! ANVÄND RABATTKODERNA = Upp till 20% billigare!
Just nu kan jag i samarbete med Spartoo erbjuda exklusiva rabattkoder till mina besökare. Du hittar dessa här nedanför. För att använda koderna: klicka på ”gå till butik” här nedanför och ange koden i kassan när du beställer.

Aktuella rabattkoder för Spartoo, giltiga tom 20140030:

  • NCOSE5 ger 5% rabatt vid köp över 500 kr
  • SPTJUNE1 ger 10% rabatt vid köp över 700 kr
  • SPTJUNE15 ger 15% rabatt vid köp över 900 kr
  • SPTJUNE2 ger 20% rabatt vid köp över 1300 kr

596 kr Fri frakt, snabb leverans
659 kr Fri frakt + Snabb leverans
footway-logo 699 kr Alltid fri frakt + 180 dagars ångerrätt Läs mer om denna butik
N/A Inga Beige converse i sortimentet Läs mer om denna butik
N/A Inga beige Converse i Sortimentet Läs mer om denna butik
N/A Inga beige Converse i Sortimentet Läs mer om denna butik
Ett par Converse i soft beige var faktiskt den första modell jag själv inhandlade och sålunda den sko som blev startpunkten för min, sedan dess, livslånga fäbless för i princip allt Converse producerar (ja, nästan i alla fall.) Jag inhandlade dem i en stor skobutik i centrala Stockholm som jag glömt namnet på för närvarande, och jag bar dem varje dag, alltid, tills de fullkomligt vittrade sönder.

Vilket, tack vare den kvaliteten, tog flera år. Jag hade dem i skogen, i skolan, när jag var ute och joggade, när jag skulle vara finklädd – till och med när jag värmde upp inför fotbollsmatcher. Och du må tycka att jag gör reklam, att jag är part i målet, men har du någon gång burit ett par såna sneakers själv så vet du vad jag pratar om – stil, kvalitet och estetisk perfektion som diu alltid vill ha mer. Och det är inget man vill skiljas ifrån, det är en relation man vill fortsätta med, resten av livet.

Det är inget ”beige” med Converse!
Egentligen är det en motsättning. Kombinationen ”Converse Beige”. Åtminstone om man uppfattar ordet ”beige” som jag gör: som bleka, tråkiga, intetsägande och opersonliga; liksom skor som ber om ursäkt för sin existens. Det gör aldrig ett par converseskor. Inte ens ett par beige Converse. Eller kanske: i synnerhet ett par converse som till en början kanske inte är de mest iögonfallande. Och då tänker jag på i jämförelse med ett par american flag converse eller kanske ett par färgsprakande Converse Chuck Taylor All Star.

Visst går det att köpa billiga beige Converse på nätet, men faktum är att det inte är helt lätt. Jag har plöjt igenom ett tiotal e-butiker med brett sortiment och, som du har sett här ovanför, hittade jag bäst pris på Smartgirl och Smartguy. Detta är ju frågan om en Unisex-sko, så det spelar ingen roll vilken av dessa butiker du väljer att beställa ifrån; det är samma sko.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vita Converse (Chucks) All Star - september 3, 2012

    […] andra par converse skor jag någonsin inhandlade (de första var, som jag skrivit tidigare, ett par beige Converse, också detta ett par […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes