Bära till smala Jeans – så gör du

Trots att jag själv är en converse-nörd av rang ska det erkännas att jag HÄPNAR över det faktum att en video som handlar om hur man ”bär converse tillsammans med smala jeans” har över 1,2 miljoner visningar på Youtube.
Som om det fanns ett facit.
Som om det vore viktigt.
Det roliga är väl att man kan slänga på sig sina converse lite hur som helst – och liksom ändå känna sig hur snygg som helst (åtminstone vad gäller skorna.) Det är ju hela poängen. Att det blir rätt oavsett.

Men så här ligger det till. Å ena sidan har vi det jag skulle vilja kalla för de ortodoxa Converse-fansen. De anser att det finns ett rätt sätt att knyta skorna, att vika sulan, att bära dem till jeans eller klänning. Och så har vi de mer liberala; de som tycker att man få göra lite som man vill, och att det är kul med variation. En grupp som jag identifierar mig med, för det mesta i alla fall.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes